Uleiul de cocos niavis a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele și domnișoarele dispuse să renunțe la tratamentele clasice și dornice pentru că acestea sunt produse intrate nouă pe piață. Uleiul de cocos este un produs bio care ajuta la înfrumusețare datorită proprietăților sale

De ce este benefic uleiul de cocos si care este compozitia sa nutritiva


Uleiul de cocos este super alimentul secolului XXI și nimeni nu i poate nega beneficiile pentru sănătate. Este și un ingredient deosebit de nutritiv nelipsit în dieta vegetariană și raw vegană. Uleiul de cocos este unicul dintre uleiurile vegetale care are o concentrație ridicată de acizi grași saturați care pot provoca o mulțime de reacții pozitive benefice pentru sănătate. Proprietățile sale se datorează în special acestor acizi grași acizilor la uric capricios și că a primit ei se asimilează rapid din organism și se transformă în energie motiv pentru care uleiul de cocos este recomandat persoanelor care vor să slăbească și celor care fac sport.

Niavis ulei de cocos youtube


Uleiul de cocos se găsește în formă lichidă. Acum este puțin edificată din cauza frigului. îl putem folosi ca și cremă de corp hidratează foarte bine pielea îl putem folosi pentru ten. Pentru toate tipurile de ten nu încarcă se absoarbe foarte bine are proprietăți antirid. îl putem folosi pentru hidratarea buzelor pentru herpes. Pentru ciuperci ale pielii pentru dermatite îl poți folosi chiar și bărbații. Bărbierit. în plus uleiul de cocos scade colesterolul stimulează sistemul imunitar prin polifenoli și antioxidanți naturali vitaminele A C și E vitamina K fier și calciu reglează metabolismul și digestia și printre altele ne ajută să avem părul și pielea sănătoase și strălucitoare.

Pe site-ul ecotera.recobo.ro vei gasi ulei de cocos bio navis ieftin si de cea mai buna calitate, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here