CUM SE UTILIZEAZA CHINESE BRUSH

FRATILOR! ATENTIE MARE!!!Spun asta pentru ca sunt patit. Asa ca ascultati-l pe fratele vostru ca nu-i de joaca, Solutia asta are efecte “tari” dar te face sa “suferi”.Am  atasat o fotografie. Linia cu rosu arata directia periutei. Deci o data dati de jos in sus si apoi in laterale. GRIJA MARE NU PUNETI PERIUTA PE “VARF”. Va intra solutie in uretra si apoi VA USTURA DE MAMA FOCULUI. AM PATI-O. NU E FRUMOS DELOC.

Inainte de a scoate periuta din sticluta incercati sa o “stoarceti” de peretii acesteia. Astfel nu veti pierde prea mult lichid. Dati cu periuta conform imaginii si nu altfel. Nu va avea efect.Bunnnnn.

Acum sa va spun ce se intampla dupa…..Iata cum fac eu…..Presupunem ca e sambata si simt ca spre seara voi avea parte de ceva love din partea sotiei.

Da! fratilor sunt casatorit. Si pentru ca imi iubesc sotia foarte mult incerc sa fac viata intima cat mai “Spice”. Prin urmare, pentru a asigura succesul unui act sexual care poate dura 1 ora, 2 ore, 3 ore… ei hai 3 ore nu,,,, nici 2, dar  1,5 e garantat, undeva pe la ora 12 amiaza imi scot periuta si urmez instructiunile de mai sus. ATENTIE! nu pun foarte mult lichid. Trec DOAR O DATA cu periuta pe fiecare directie si NUMAI in locul mentionat in poza. E adevarat le-am incercat pe toate. FOARTE NEPLACUT, FOARTE DUREROS.Dar sa revenim.Dupa ce am dat cu periuta, trag pielea “capului” in pozitie normala si….. imi vad de treaba. Dupa 5-10 minute simt o caldura in zona in care am aplicat solutia.

Caldura este la inceput placuta dar cu timpul se transforma in usturime. Daca am pus putina solutie usturimea este suportabila si nu ma incurca in treburile casnice. DACA AM PUS MULTA SOLUTIE  SAU DACA AM PUS SI PE ZONA URETREI (cred ca asa se spune gauricii prin care scoatem jetul) ATUNCI VOI AVEA PARTE DE CEA MAI GROAZNICA USTURIME.
Fratilor asta este scopul acestui blog. Sa invatati din pataniile altora. Nu veti gasi in prezentarile celor care vand asa ceva experienta traita personal. Din acest motiv voi continua ……
Undeva dupa ora 14.00 nu mai simt usturime. Simt o usoara amorteala a zonei in care am aplicat solutia. Si atat.Este de preferat sa faceti o baie inainte de a trece la actiune sau macar de spalat zona “afectata”. Nu pentru ca veti atinge zonele erogene ale partenerei care va “amorti” instantaneu.

Nu este adevarat. Trebuie facut acest lucru doar din motive igienice.OK. Ce se intampla mai tarziu.In momentul preludiului sau actiunii directe daca nu mai aveti rabdare (apropo, treaba cu efectul dupa 2 ore e o vrajeala.

Am facut dragoste cu sotia si la ora 23.00 – cu aplicarea solutiei la ora 12.00- si credeti-ma, nu mai terminam) veti avea erectie normala doar ca va veti simti “capul” usor amortit.

Asta nu inseamna ca nu veti fi excitat. Din contra, senzatiile vor fi super tari. Nu vreau sa va dau din casa…. asa ca veti simti singuri.Nu va fie frica de solutia chinese brush.

Nu afecteaza cu nimic. Daca aplicati si va ustura tare spalati zona afectata si atat. Va trece.Probabil ca la inceput nu veti putea “calibra” cantitatea de solutie. Nu e nicio problema. Dupa cateva incercari veti rezolva si problema asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here