Zumba, care se numește atât dans, cât și sport, vă permite să învățați să dansați distrându-vă cu figurile sale care dau formă și pun deoparte mișcările clasice de exerciții.

Zumba este un program de dans-fitness cu influențe latine, creat de dansatorul columbian Alberto Beto Perez în anii ’90. Zumba mai mult; Combină mișcările de fitness cu coregrafia de dans, combinând dansuri precum salsa și samba cu exerciții precum genuflexiuni.

Zumba este un tip de exercițiu numit exercițiu cardio care este determinat în funcție de anumite grupe de vârstă și efectuat în anumite intervale de ritm cardiac.

Cine poate face zumba?

Zumba este un exercițiu de fitness de dans, așa cum am menționat mai sus. Dacă nu aveți nicio afecțiune de sănătate și medicul dumneavoastră nu o restricționează, oricine poate face cu ușurință zumba. Nici pentru aceasta nu există restricții de vârstă, o puteți face atâta timp cât vă simțiți bine.

tommy life

Care sunt beneficiile Zumba pentru corp?

Dacă scopul tău este să ameliorezi stresul, Zumba este pentru tine! De fapt, el are atât de mult succes, încât va fi chiar mai bine pentru tine decât terapia. Mișcările active ale Zumba vă vor crește spiritele și vă vor crește epidemia de endorfină și veți scăpa de griji în timp ce dansați.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale Zumba este că te ajută să slăbești. O lecție de zumba vă permite să ardeți între 600 și 1000 de calorii în total. Un alt beneficiu al Zumba este că îți strânge corpul. Pentru că întregul tău corp funcționează înainte de a-ți da seama.

Miscarile de dans pe care le faci in Zumba iti strang corpul, in acelasi timp iti corecteaza postura posturii, iti imbunatatesc fitnessul, elimina restrictiile pe care le-ai creat de tine si te fac sa te simti bine. Toate aceste schimbări se reflectă în moralul și aspectul tău și astfel îți îmbunătățesc încrederea în tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here