[ad_1]

Aplicatii noi ce te vor surprinde

De la rutina zilnica la sport

Noul SmartWatch 6 series te va surprinde imediat cu functionalitatile sale unice si cu o experienta de folosire usoara si intuitiva.

Cel mai ieftin si mai complex Smartwatch de pe piata a ajuns acum si in Romania la pret de lansare.

Achizitioneaza si tu acum
Monitorizeaza-ti progresul

Antrenorul tau personal, SmartWatch 6 series te lasa sa te concentrezi mai mult asupra exercitiilor tale si mai putin asupra planificarii, astfel dispozitivul masoara ritmul cardiac si inregistreaza toate activitatile tale sportive. Totodata acestea sunt memorate in aplicatia SmartWatch-ului beneficiind astfel de un istoric al rutinei tale de sport.


Odihna si relaxare

Afla cum ti-a fost noaptea cu ajutorul dispozitivului SmartWatch 6 series. Acesta iti monitorizeaza somnul, calitatea acestuia creand un jurnal ce include cele 4 cicluri ale somnului. De asemenea, monitorizeaza nivelul de stres pentru a te ajuta sa il reduci prin respiratie ghidata.


Monitorizarea starii de sanatate

Cu SmartWatch 6 series poti extinde functiile existente ale unui Smart Wach obisnuit. Dispozitivul iti monitorizeaza si inregistreaza sanatatea cu si mai multe detalii, inclusiv acesta precizand ritmul cardiac, caloriile arse, tensiunea arteriala, memento-ul miscarii plus multe altele.


Alerta in cazul mesajelor si a notificarilor primite

Deschide aplicatia corespunzatoare de pe ceas iar acesta o sa vibreze atunci cand primesti mesaje si notificari pe telefon. SmartWatch 6 series inregistreaza notificari ca: alerta de apel primit de pe smartphone, alerta de SMS, WhatsApp, respingere apel, notificare anti-pierdere si are functia de a inregistra istoricul.

Ceasul este compatibil atat cu sistemele IOS cat si Android

Pentru a conecta SmartWatch-ul cu telefonul dumneavoastra trebuie sa downloadati si instalati aplicatia “WearFit2.0” direct din Apple Store sau Google Play. Fiti siguri ca aveti conexiunea bluetooth deschisa pe telefon si intrati in aplicatie, iar apoi cu ajutorul ceasului cautati telefonul pentru a putea face conexiunea intre cele doua dispozitive.

Monitorizarea somnului complet

SmartWatch 6 series iti controleaza timpul pe care il petreci dormind cat si calitatea acestuia. Afla cum ti-a fost noaptea pentru a te simti mai bine ziua urmatoare.

Monitorizeaza oxigenul din sange

Activati aplicatia corespunzatoara din dispozitiv apoi masurarea oxigenului din sange va incepe automat, datele fiind totodata contorizare.

Ajutor in apeluri

Activand aplicatia din dispozitiv, SmartWatch 6 series va vibra de fiecare data atunci cand primesti notificari sau mesajele pe telefon.

Atentionare pentru evitarea sedentarismului

Seteaza timpul dorit, iar dispozitivul te va alerta vibrand cand ai depasit intervalul.

Poti fotografia cu ajutorul SmartWatch 6 series

Deschide aplicatia si foloseste functia “Shake to take a photo” apoi misca bratara pentru a putea face o fotografie.

Alerta anti-pierdere

Deschide functia din aplicatia SmartWatch-ului iar ceasul va vibra de fiecare data atunci cand telefonul paraseste raza de actiune

Autonomia ceasului este diferita in functie de modul de folosire al acestuia. Avand o capacitate a bateriei de 170 mAh, poate sa functioneze pana la 96 de ore fara a fi incarcat.

Ecranul este tip TFT avand un display digital in forma de dreptunghi. Dimensiunea ecranului este de 1.4 inch permitand utilizatorului sa foloseasca ceasul fara dificultate.

In interiorul pachetului o sa gasiti 1x Smartwatch 6 series, 1x Cablu pentru incarcare, 1x Manual de utilizare, 2x curele negre din cauciuc pentru ceas.

Ceasul impreuna cu aplicatia de pe telefon au urmatoarele functii: Masoara distanta parcursa/pedometru, monitorizeaza somnul, agenda telefonica, alarma, masoara arderea caloriilor, masoara activitatea fizica, accelerometrul, masoara pulsul, masoara nivelul de oxigen din sange, tensiometru, plus alte programe sportive.

[ad_2]

👉Comanda pe site-ul uficial 50% Reducere

Facebook Comments Box

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here