Este crucial ca acesta cura de slabire asigurați o cantitate suficientă de nutrienți. Un studiu realizat de Universitatea din California pe 54 de voluntari obezi cu un indice de masă corporală de aproximativ 36, a arătat cât de mult poate fi ușor să vă confruntați cu deficiențe periculoase. Participanții au urmat o dietă bogată în fibre, bogată în legume sau o dietă săracă în carbohidrați timp de un an. Rezultatul a fost că ambele au asigurat pierderea în greutate. Cu toate acestea, acestea au provocat și unele dezechilibre și lipsuri. În special, cei care au urmat regimul cu conținut scăzut de carbohidrați au luat mai multă niacină, tiamină și vitamina K. Ceilalți, pe de altă parte, mai mult acid folic, magneziu și cupru. Toți „cobaiii” au consumat doze de vitamine D și E, cupru, calciu și magneziu mai mici decât cele recomandate.

Ortorexia, când alimentația sănătoasă devine o obsesie

O altă tulburare detectată prin analiza subiecților care practicau o dietă prelungită este așa-numita ortorexie. A mânca sănătos nu trebuie să devină o obsesie. Ortorexia, tulburarea alimentară care determină obsedarea celor afectați de ideea de a mânca numai alimente sănătoase, poate fi un efect nedorit al unei diete de slăbit. Un sondaj efectuat a arătat că trei sferturi dintre aceștia prezentau o manifestare a ortorexiei care a început după o dietă de slăbit. În timp ce printre cei care nu au încercat să slăbească procentul a fost mult mai mic, în jur de 40%. În plus, fetele care încercau să slăbească mai des au avut unele semne ale unei alte tulburări alimentare.

Pierderea în greutate, rolul bacteriilor

Un alt studiu a evidențiat rolul pe care îl joacă bacteriile din microflora intestinală în încercarea de a slăbi. un studiu arată că microflora poate juca de fapt un rol în diete.
Ce rol joacă activitatea fizică atunci când vrei să slăbești?
Vești proaste pentru cei care sunt supraponderali și cred că vor slăbi mult mai mult dacă fac exerciții fizice. Cercetările au arătat că nu există nicio diferență mare dacă combinați restricția de calorii cu un program sportiv.

Cumpara pe situl ufficial Metform

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here