Noutati

O mamă care și-a lăsat acasă bebelușul și a plecat 4 zile, după băutură, riscă închisoarea

loading...


O mamă din Siberia care și-a lăsat acasă bebelușul de 3 luni și a plecat după băutură, riscă acum închisoarea. Copilul a fost găsit în condiții deplorabile de polițiștii chemați de vecini.

Femeia de 37 de ani, care este originară din regiunea Yakutsk din Siberia, este acuzată de cruzime și de faptul că a nu a reușit să își îndeplinească îndatoririle de părinte și va fi adusă în fața justiției din Rusia.

loading...

Ea are 3 copii, cu vârstele de 3 luni, 3 ani și 10 ani. În timp ce fiul cel mare stătea la niște rude, ceilalți doi frați mai mici locuiau cu mama lor. Pe 30 martie însă, femeia și-a luat copilul de 3 ani și a spus că pleacă după băutură, spune REN TV.

L-a lăsat pe bebelușul de 3 luni cu fratele ei. Însă acesta, văzând că sora sa nu mai vine, i-a dat telefon și i-a spus că pleacă la serviciu. Copilul a rămas astfel singur în casă.

Pe 3 aprilie, după 4 zile, vecinii au sunat la poliție, alertați de plânsetele copilului. Polițiștii și cei de la protecția copilului au găsit copilul singur în casă, pe o canapea, având lângă el un biberon gol. Copilul era murdar, cu scutecele neschimbate. A fost dus de urgență la spital.

Copilul de 3 ani al femeii au fost preluat de serviciile sociale, în timp ce ea dă socoteală autorităților.

Comment here