Descriere

MET FORM a fost creat pentru cel mai sigur proces de slăbire și prevenirea obezității. Are un efect eficient asupra grăsimii subcutanate excesive, obezității viscerale (depunerea grăsimii pe organele interne), precum și asupra stratului adipos subfascial profund (acumularea de grăsime în zonele problematice bazate pe sexul unei persoane). O caracteristică a acestui produs este capacitatea de a – l utiliza la orice vârstă. Eficiența este combinată cu siguranța și absența efectelor secundare.

Forma de eliberare: capsule pentru administrare orală.

Tip: nutraceutice

Gust: fără gust

Cantitate pachet: 30 buc.

act

Atunci când este luat profilactic, are un efect lipoprotector – blochează acumularea de celule adipoase, îmbunătățind și accelerând procesul de oxidare a lipidelor (intrarea celulelor adipoase în fluxul sanguin, cu care este transferată în mușchi, unde sunt arse).

Atunci când luptăm cu grăsimea viscerală, subcutanată și subfascială, se declanșează procese active de lipoliză, precum și eliberarea principalilor hormoni care sunt responsabili pentru procesul de slăbire – adrenalină și norepinefrină. În același timp, se activează receptorii beta, care accelerează eliberarea celulelor adipoase și activitatea receptorilor alfa scade, ceea ce încetinește acest proces.

Proprietăți suplimentare

În plus față de scopul lor direct – arderea grăsimilor, componentele constitutive contribuie la normalizarea digestiei, accelerează procesele de descompunere a alimentelor în proteine, grăsimi, carbohidrați și absorbția lor și contribuie, de asemenea, la eliminarea toxinelor și a toxinelor din organism.

Efect secundar

Este posibilă apariția reacțiilor alergice și manifestarea unei sensibilități individuale crescute la componentele constitutive.

Forme îndeplinite

Compoziţie

Principalul ingredient activ al produsului este extractul de ceai verde – blochează chiar receptorii alfa care previn descompunerea celulelor adipoase. Extractul extrem de concentrat este obținut din frunzele nefermentate ale plantei, fără a utiliza tratament termic sau catalizatori artificiali, menținând astfel compoziția biochimică originală care oferă proprietățile benefice ale acestei componente.

Excipienți:

  • extract de fructe de ananas – reduce pofta de mâncare, ajută la o mai bună absorbție a proteinelor. Ca parte a acestei componente, principalul ingredient activ este bromelina, o enzimă care descompune activ celulele adipoase. Are capacitatea de a spori activitatea funcțională a intestinului, de a elimina produsele metabolice și substanțele toxice din organism, de a menține compoziția necesară a microflorei intestinului gros, stimulând astfel procesul metabolic.
  • extract din frunze de anghinare – are un efect coleretic, diuretic, diuretic, hepatoprotector, detoxifiant asupra organismului datorită prezenței cinarinei, acizilor clorogenici și cafeici, pectină, inulină, caroten, acizi organici, potasiu, vitamine și săruri minerale în compoziția sa. Toate aceste componente ajută la îmbunătățirea metabolismului, curăță corpul, normalizează procesul digestiv atunci când mănâncă alimente grase și carbohidrați, regenerează țesuturile organelor interne, reglează metabolismul colesterolului
  • extract de rădăcină de ghimbir – principalul efect pronunțat al ghimbirului pentru pierderea în greutate se datorează capacității rădăcinii de a spori termogeneza – producția de căldură care însoțește toate procesele din corp. În plus, proprietățile antiseptice pronunțate ale ghimbirului reduc riscul infecției intestinale, ajută la combaterea greaței și acționează ca un remediu pentru sindromul intestinului iritabil. Capacitatea rădăcinii de a neutraliza gazele acumulate în sistemul digestiv crește, de asemenea, valoarea de slăbire a ghimbirului, contribuind la obținerea unei senzații de „stomac plat”.
  • Extract de petale de flori de hibiscus – stimulează producția de suc gastric – previne stagnarea alimentelor și digestia inadecvată, promovează o bună curățare a intestinului, îmbunătățește peristaltismul și promovează o bună curățare a intestinului.

Mod de administrare și dozare

Luați oral de 3 ori pe zi, 1 bucată, indiferent de aportul de alimente, beți multă apă. Este recomandabil să beți un pahar cu apă necarbonatată curată înainte de utilizare.

Durata cursului de admitere depinde de IMC (indicele de masă corporală) și de rezultatul dorit, calculat individual.

  • Cursul minim pentru aportul profilactic sau supraponderalitatea ușoară este de la 40 de zile.
  • Un curs de administrare eficient în lupta împotriva subcutanat, visceral și grăsime – de la 2 luni.
  • Cursul maxim este conceput pentru a combate excesul de greutate excesivă, grăsimea subfascială și obezitatea din diferite etape – 2,5 luni.

Pentru a consolida rezultatul, se recomandă să urmeze un al doilea curs – nu mai devreme de 3 luni de la sfârșitul cursului principal, dar nu mai târziu de 6 luni de pauză.

 Condiții de schimb / returnare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here