din cauza pandemiei, îmbrăcămintea confortabilă a casei și a sportului au devenit preferatele noastre. S-ar putea să socializăm acum într-o manieră controlată, mergând să lucrăm treptat, dar asta nu înseamnă că îmbrăcămintea confortabilă și sportul vor fi complet rafinate. Dimpotrivă, această perioadă anunță apariția pieselor confortabile care se adaptează de la casă la stradă.

A nu putea ieși din casă nu înseamnă că renunțăm la îngrijirea pe care o manifestăm. În lecțiile la care participăm prin educație la distanță sau biroul nostru la domiciliu, lucrările se desfășoară cu video. Pe lângă faptul că sunteți pregătiți pentru toate acestea, este important să vă simțiți încrezători în sine în aceste momente.

Tommy Life New Collection pune în centrul nevoilor acestui „nou normal”. Inspirate de aspectul confortabil, sportiv și fără efort, piesele oferă combinații funcționale care țin pasul cu rutina zilnică. Piesa centrală a colecției este textura moale a țesăturilor. Aceste texturi dau viață treningurilor, hanoracelor, colanților și pieselor sportive.

Seturi de colanți sportivi

Colanții sau topurile ponosite sunt, fără îndoială, primele articole care îți vin în minte atunci când vine vorba de a fi confortabil acasă. Nu este necesar să reamintim că nu este necesară exercitarea acestui lucru. Aspectele pe care le veți crea cu combinații sportive pe care le veți crea cu dresuri remarcabile, luminoase și colorate vor fi o opțiune excelentă pentru modul acasă. Mai ales de mare talie, tight-  colanți montaj , bustiere sport si sport tricouri sunt printre favoritele noastre.

Să vorbim despre combinații confortabile care trebuie purtate acasă pentru bărbați … Puteți folosi cu ușurință modele de pantaloni scurți pe care le puteți prefera în timpul exercițiilor de greutate și fitness pe care le veți face singuri. Fie că vrei pantalonii tăi scurți cu capacitate de absorbție a transpirației aprobată, fie modelele pe care le folosești la antrenamentele de alergare … Vei aduna energia spiritului tău încrezător într-o singură zonă, fără a-ți compromite confortul cu bluzele pe care le vei purta cu pantalonii scurți.

Seturi de trening

 Trebuie să lăsați deoparte piese și seturi clasice care sunt integrate cu cele obișnuite, în această perioadă în care petrecem mult timp acasă.

Este posibil să obțineți un aspect magnific acasă cu modelele de costume de trening în tonuri mai vibrante și într-un mod în care vă veți simți mai original . Dacă ne uităm la seturile de trening care vin în prim plan în această perioadă , te așteaptă o formă confortabilă, pantaloni de trening cu gât înalt și mansetate și multe culori diferite.

Treninguri și hanorace cu detalii de logo , care fac colecțiile sportive să iasă în evidență , devin o parte indispensabilă a garderobei tale iarna. Colecțiile, oferind un stil atrăgător cu structuri armate, reușesc să ridice nivelul de confort cu dimensiuni supradimensionate. În plus față de logo-uri, amprentele în formă distractivă vor crește energia casei dvs. și vă vor permite să experimentați diferite dezvoltări cu o nouă interpretare.

Bucurați-vă de a fi acasă cu hanorace

Hanoracele sunt singurele produse pe care le poți combina cu pantaloni de trening și să te bucuri să fii acasă când nu lucrezi sau faci sport.

Este posibil să găsiți sute de modele de hanorace în culori, diferite modele și modele. Mai ales iarna, modelele cu interioare polare au un loc diferit. Dincolo de modelele clasice de hanorace, buzunarele cangur și hanoracele colorate vibrant au fost populare în ultimii ani. Mai ales poți obține un aspect de bază cu piesele de jos în același ton cu hanoracul tău în culoarea ta preferată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here