În caz de hipotiroidism, atunci când glanda tiroidă funcționează într-un mod lent, luăm în general un medicament specific, numit Tiche. Pe baza levotiroxinei de sodiu, îndeplinește funcția de compensare a lipsei hormonului tiroxină cauzată de activitatea limitată a tiroidei.
Scopul Tiche este de a normaliza valorile TSH, hormonul hipofizar care induce tiroida să producă hormonii T3 și T4. În cazul în care glanda funcționează prea mult, organismul încearcă să implementeze un fel de compensare prin scăderea secreției de TSH. Dimpotrivă, un aport ridicat de medicament determină o scădere a TSH sub valorile fiziologice. Prin urmare, este esențial să contactați întotdeauna un specialist, care vă va prescrie doza corectă. Desigur, o doză mare de Tiche, luată la întâmplare și care nu este prescrisă de niciun specialist poate duce la consecințe catastrofale. Uneori chiar ireversibil. Deci, să înțelegem în mod specific despre ce vorbim.

Adormirea Tiche-ului. Efecte

Aportul de Tiche accelerează metabolismul organismului, crescând cheltuielile de energie. Prin urmare, apare în general transpirație ridicată, rezistență slabă la temperaturi ridicate, precum și pierderea rapidă și vizibilă în greutate. Având în vedere acest lucru, mulți oameni, în special cei care tind să câștige rapid kilograme, sunt conduși să creadă că acest produs este util pentru pierderea în greutate. Dar acest lucru cu siguranță nu este recomandat. Este, așa cum sa subliniat anterior, un medicament prescris numai și exclusiv pentru cei care au probleme cu tiroida. Doar medicul este persoana indicată să furnizeze doza zilnică pe care fiecare pacient, în funcție de nevoile sale specifice, trebuie să o ia. Tiche nu este un medicament pentru slăbit. Folosirea Tiche pentru a slăbi nu este lipsită de riscuri. Utilizarea sa prelungită poate modifica iremediabil funcționalitatea glandei tiroide, transformând un individ sănătos într-unul bolnav.

Cumpara pe situl ufficial Metform

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here