fbpx

Creste Autoritatea dominiului DA 50+

Cu strategia si serviciile noastre dovedite, veti castiga pana la 10x. Garantat in doar 30 de zile

Creste Autoritatea dominiului DA 50+

Vă oferim să creșteți autoritatea domeniului DR de la 0 la 60 Plus si DA de la 0 la 50 Plus cu ajutorul unei metode SEO manuale cu pălărie albă, care vă va ajuta să vă măriți domeniul de evaluare a domeniului (DR si DA) și să vă clasificați site-ul pe Google.
Evaluarea domeniului este o valoare proprie Ahrefs care arată puterea profilului total de backlink al unui site țintă (în ceea ce privește dimensiunea și calitatea).

Domain Authority DA și Domain Rating DR sunt factorii cheie pentru clasarea 1 pe toate motoarele de cautare. Prin urmare, accentul nostru principal va fi pe ahref Domain Rating și MOZ DA. Deoarece acest instrument decide ca backlink-urile sunt eficiente sau nu pentru domeniu. Deci, mai mult DA DR Mai multă satisfactie cu linkurile de calitate

DA-ul masurat de cei de la MOZ.com el functioneaza in mare parte pe baza de backlinkuri dar si alte mici chitibuse. Cu cat ai mai multe trimiteri catre site-ul tau de la site-uri cu SPAM score mic cu atat DA-ul creste mai mult.

PRETURI IN OFERTA DE 80% 

Black friday 2020

  • Domain Autority - DA 30 + -Garantat în 30 zile 149 EURO in loc de 599 euro
  • Domain Autority - DR 50 + Recomandat 249 EUR în loc de 1050 EUR.
  • Domain Autority - DA 50 + si Domain rating DR 60 + 299 EUR în loc de 1450 EUR Recomandat 
  • Livrare Garantat în 30 zile Contact 0770547246
  • Calitate fa spam, Follow Link Building
  • Metoda sigura 100% naturala si palarie alba
  • PCresterea rapida a traficului și a clasamentelor
  • Linkuri permanente verificare si modificari
  • Garantie pe viata 100% 

Link Building se fac exclusiv manual, prin operatori umani, care sunt bine instruiți în zona de link bulding și SEO, pentru a putea oferi cele mai bune servicii web de publicitate online.

Domenii care dau link spre site-ul nostru – este numarul unic de backlinks de la diverse site-uri web. Deci daca avem doar 20 de linkuri de pe 2 site-uri avem doar 2 root domain care ne dau link. Este mai important sa avem putine linkuri de pe site-uri mai multe, decat multe linkuri de pe 2-5 site-uri.

Moz calculeaza puterea unui site prin link externe. Ia in considerare nu doar numarul de linkuri care vin spre site, dar si calitatea lor.

Calitatea va bate mult cantitatea, ceea ce inseamna ca un link de pe un site cu DA > 40 este mai bun decat 10 de pe site-uri cu DA ~ 15.

 MozTrust – este la fel ca MozRank doar ca este o metrica prin care se determina calitatea linkurilor spre site.

Este important sa avem linkuri spre contentul nostru de pe site. De aceea trebuie sa atragem backlinks de calitate de pe site-uri cu autoritate mare.

Autoritatea Domeniului (DA) reprezinta un indicator pentru site-uri dezvoltat de catre cei de la Moz. Este unul din cele mai importante numere ce au legatura cu partea de SEO. Cu cat este mai mare DA-ul, cu atat este mai probabil sa aveti un trafic puternic si o pozitionare mai buna in Google.

Este autoritatea domeniului ceva ce putem imbunatati, sau este un numar fix pe care nu-l putem schimba ? Suntem convinsi ca noi schimbam autiritatea in numai 30 de zile


Ce este Autoritatea Domeniului si cum influenteaza site-ul

Autoritatea domeniunului alcătuiește unul dintre factorii de clasament care determină pozitia  site-ului dvs. pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP). Firma de consultanță SEO Moz a dezvoltat Domain Authority si Page Authority , care sunt indicatori metrici ai optimizarii corecte pentru un site web . Pentru a calcula valoarea autoritatii unui domeniu sau a unei pagini web , sunt folosite sute de masuratori ai principalilor indicatori ( numar total de backlinkuri , relevanta backlinkuri , autoritatea paginilor de unde vin backlinkurile , numarul total de semnale sociale , tipul backlinkurilor si altele ) care cumulate alcatuiesc valoarea autoritatii domeniului sau paginii .

Un factor foarte important care este luat în considerare de algoritmii Google în clasarea site-urilor web este  Autoritatea DomeniuluiAutoritatea domeniului este numerotată de către MOZ de la 0 la 100. Domain authority ( DA ) este o metrică dezvoltată de MOZ, iar cu cât este mai mare acest scor, cu atât ai mai multe șanse pentru ca site-ul tău să se claseze mult mai bine în rezultatele motorului de cautare al Google și să atragă trafic de calitate. Atragerea de trafic de calitate înseamnă cumpărători sau abonati , care logic înseamnă creșterea vânzărilor și în mod normal și a profitului obținut.

Automat creșterea vânzărilor și a profitului generează o bună reputație a afacerii și acest lucru înseamnă creșterea și consolidarea afacerii în ansamblu . Algoritmul autorităţii unui domeniu returnează valori pe o scară logaritmică de la 1 la 100, iar cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai bine va creste site-ul web in vizibilitate prin intermediul motoarelor de cautare online , însă creștere valorii autorității este tot mai greu de atins fara echipe intregi de experti in marketing digital si bugete de marketing de zeci sau sute de mii de euro . Orientativ pentru o mai buna intelegere , valorile autoritatii domeniului între intre 0-10 semnaleaza o autoritate mica , valorile intre 10- 30 semnaleaza o autoritate medie , valorile intre 30-40 semnalează o autoritate mare , valorile între 40-60 indică un domeniu cu o foarte bună autoritate si valorile intre 60-100 sunt cele mai bune ( insa aproape imposibil de atins pentru companii cu accent pe randament ) si indica un adevarat gigant in domeniu !

Așa cum explică și cei de la MOZ, pentru îmbunătățirea scorului, trebuie să aveți în vedere o îmbunătățire generală legată de partea de SEO: structura site-ului, experiența utilizatorului în site, link-urile afișate în site pentru o navigare mai rapidă, structura URL-urilor, meta tag-urile, tag-urile header, numărul de cuvinte din pagină, cuvinte cheie, descrierea imaginilor etc. Partea de SEO și conținutul de calitate merg ,,mână în mână’’. Autoritatea domeniului este extrem de importantă pentru toate domeniile de activitate din mediul online, deoarece pe lângă atributele care ajută site-ul să se claseze în topul căutărilor prin intermediul motoarelor de căutare, acesta conferă și încredere atât partenerilor, cât și clienților.

De ce este atat de importanta autoritatea domeniului pentru site-ul dumneavoastra ?

In primul rand o autoritate mare a domeniului ajuta site-ul dumneavoastra sa se claseze mult mai bine pe cuvintele cheie in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare , deoarece algoritmii dupa care se atribuie indicatorul  autoritatii domeniului sunt o mare parte dintre algoritmii folositi de Google pentru indexarea si clasarea site-urilor in cadrul cautarilor organice .

O buna autoritate a domeniului atrage in cascada cresterea autoritatii paginii – Page Authority (PA ) , cresterea ratingului domeniului – Domain Rating ( DR – folosit de Ahrefs in evaluarea site-urilor ) , aduce cresterea Fluxului de incredere ( Trust Flow – TF  ) si a Fluxului de Citatii ( Citation Flow – CF ) folosite de catre Majestic ( o alta autoritate in domeniul masuratorilor indicatorilor Seo ) 

 O buna autoritate a domeniului inseamna sute sau chiar mii de linkuri do-follow catre domeniul dumneavoastra de la site-uri cu o foarte mare autoritate , inseamna zeci sau sute de mii de semnale sociale de la retele cu indicatori metrici mari , inseamna salvari ale site-ului dumneavoastra in retele sociale si browsere web si toate acestea va ajuta sa cresteti enorm din punct de vedere organic in ceea ce priveste pozitia pe cuvinte cheie in clasamentele motoarelor de cautare pe internet.

Cum puteti creste autoritatea domeniului dumneavoastra ?

Apelati la serviciile oferite de Noi Telefon sau whatsapp 0770547246 

Procesul de optimizare SEO este unul din ce în ce mai complex, în condițiile în care algoritmii motoarelor de căutare devin tot mai avansați și pot să identifice mai ușor un astfel de demers. Dacă doriți cresterea autoritatii domeniului la o valoare de minim 48, așteptăm să ne contactați, iar noi vom putea să realizăm acest serviciu unic pentru dumneavoastră la cel mai mic preț , raportat la necesarul de activități care se vor desfășura pentru obținerea acestui rezultat . Toate serviciile oferite de agentia noastra sunt de cea mai buna calitate si fac parte din gama de servicii denumite White Hat Seo Label aducand valoare reala afacerii dumneavoastra la costuri minime.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.