[ad_1]

Postul intermitent necesită ca hrănirea în timpul zilei să aibă loc într-un timp limitat, de obicei 6 până la 8 ore. În acest fel, perioadele lungi sunt lăsate fără consum de alimente. Este, de asemenea, o strategie populară în lumea fitnessului.

Postul intermitent, diferitele moduri

Postul intermitent poate fi practicat cu moduri diferite.
Primul mod este orice alta zi: ne abținem de la mâncare 24 de ore, pentru a reveni la mâncare în următoarele 24 de ore. Chiar dacă mănânci liber în cele 24 de ore în care ți se permite acest lucru, este aproape imposibil să compensezi complet deficitul de calorii acumulat în timpul postului. Ca urmare, există o pierdere în greutate și în greutate. Din păcate, unele studii au văzut, de asemenea, o mică reducere a masei slabe, care poate fi redusă sau controlată prin introducerea unei singure mese în timpul zilei de post. Studiile pe subiecți obezi au demonstrat o eficacitate bună, fără efecte secundare de niciun fel, cu rezultate care sunt totuși similare cu cele obținute cu o dietă normală cu restricție calorică.
O a doua modalitate oferă o zi întreagă fără să mănânc. Poate fi practicat de două ori pe lună până la maxim de două ori pe săptămână. Și aici, rezultatele mai multor studii sunt bune. În unele cazuri, acestea arată rezultate mai bune decât o dietă normală cu conținut scăzut de calorii.
Cel mai popular mod dintre cei care practică sport este post 16/8 care în timpul zilei include un post de 16-20 de ore și o perioadă de acces la alimente de 8-4 ore, pentru a fi practicat, dacă se dorește, chiar în fiecare zi. Studiile pe subiecți activi cu protocol 20/4 au arătat o scădere bună în greutate. A existat o îmbunătățire semnificativă a compoziției corpului, ușor mai bună în grupul care a urmat postului intermitent decât în ​​dieta normală.
Studii pe subiecți instruiți, în timpul unei perioade de muncă fizică, un protocol 16/8 a permis o reducere mai mare a masei grase comparativ cu o dietă normală, cu o ușoară scădere a testosteronului și a hormonilor tiroidieni la subiecții care au urmat protocolul cu postul .[ad_2]

Cumpara pe situl ufficial Metform

Facebook Comments Box

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here