Acum stiu este blogul de sănătate și infrumosetare dedicat mamelor, prin care sunt publicate articole cu dăruire și competență în fiecare zi

Și toate acestea se văd din faptul că oferă informații, mâncare pentru gândire și grafică care nu sunt niciodată evidente sau banale.

Să fii informat în permanență cu privire la problemele legate de sarcină, maternitate, lumea copilăriei timpurii, nu este ușor și există sute de bloguri despre lumea mamei: să apară Una Mamma Si Racconta, spune precis – inevitabil jocul pe cuvinte – Lumea maternă prin categorii precum

Frumuseţe,
Sănătate și Fitness
Cărți,
Stil,
Mame
Copii
Slăbi
Și încă altele pe care le vom vedea mai târziu în detaliu.

Dar, mai presus de toate, informațiile și poveștile tratează diferite teme și subiecte care permit mamelor să-și evite îndoielile, să aibă idei mai clare asupra multor domenii, precum și sugestii, orientări, idei.

Și cum o face? Într-un mod precis, proaspăt, dinamic, copleșitor, niciodată obositor sau repetitiv.

Deci de ce să urmeze AcumStiu.ro? În primul rând pentru că există un blog-mamă în spatele său, sau mai degrabă mai multe mame care scriu cu intenția de a putea îmbunătăți viața altor mame sau viitoare mame sau pur și simplu ziua lor.

Dar și pentru că merge mai departe: vorbește și despre modă, gătit, viață de familie, fiecare mamă se poate oglinda și o face cu un stil unic, ușor de citit și de înțeles și pentru că, în special, își propune să ofere toate răspunsurile , de calitate, pentru a rezolva multe dintre îndoielile care caracterizează lumea maternă și, mai general, familiala.

Să vedem în detaliu ce categorii fac parte din Acum Stiu:

Copii: listele de nume pentru băieți și fete, de exemplu, sunt actualizate zilnic. Aici puteți găsi cu adevărat toate ideile pentru părinții care se înghesuie în întuneric despre alegerea numelor. Veți găsi sfaturile experților cu privire la medicamente și înțărcare, apoi mergeți la subiecte mai ușoare, cum ar fi filme pentru copii, desene pentru a descărca și culoare și sfaturi despre treburile de făcut acasă.
Fără a neglija știrile și orice noutăți și actualizări valabile în lumea copilăriei.

Frumusețe: mamele sunt în primul rând femei. În fiecare zi, sfaturile despre frumusețe și modă vor fi ca frunzele printr-o revistă care ajută la îmbunătățirea aspectului extern, indicând cele mai bune produse de utilizat și recomandări despre stil și frumusețe.


Cărți: cu cele mai noi versiuni atât pentru copii cât și pentru mame.
Mame: o categorie foarte largă, care include nu numai știrile și sub-categoria „Poveștile mamelor” foarte interesante, în care apar experiențele reale ale unor mame celebre și nemotorizate, toate acele subiecte pe care fiecare femeie, mamă sau viitoare mamă le caută. Google, când doriți să vă faceți o părere despre acesta, dar fără a cere sfatul prietenului dvs.: de la fertilizarea asistată, la munca inteligentă, de la lumea alimentelor până la indicații pentru promovarea somnului la nou-născut, sunt doar câteva. De la concepție până la naștere, opinii și soluții despre sănătate, nutriție, educație, dezvoltare.
Rețete: ideale pentru o mamă muncitoare, o mamă gospodină, una însărcinată.


Sănătate și bunăstare: un expert va sfătui care sunt medicamentele și cum să le luați, dozele, simptomele, tratamentele și contraindicațiile, dar și lumea alimentelor, care cu atât mai mult în sarcină, pot provoca consecințe mai mult sau mai puțin grave, dacă anumite reguli nu sunt respectate .
Călătorie: multe și diferite opinii sau sugestii cu privire la călătoriile cu copiii, în excursii în familie și în locuri, în Italia și în străinătate, care sunt prietenoase pentru copii sau potrivite pentru o vacanță de vis cu cei mici.
Dintre blogurile de maternitate care ocupă temele familiei și sarcinii, web produce într-adevăr o multitudine: unde este diferența? Încercând să scape de mecanisme repetitive, Una Mamma Si Racconta o face: oferă și devine un punct de referință pe net pentru toate mamele, pentru cele care sunt deja și pentru cele care urmează să devină.

Deci, un portal care trăiește la 360 ° pentru mame, un „Mami Blog” realizat de mame, care dorește să ofere o mulțime de știri actuale și care se concentrează pe a le face protagoniști, părinți și copii.

Motive pentru a vizita O mamă își spune:

Ușor de navigat: va fi ușor pentru utilizatori să găsească informațiile pe care le caută și să facă toate cercetările de care au nevoie fără distragere.
Efect de lanț: de la un subiect veți dori să treceți imediat la următorul, mamele se vor regăsi ca într-o familie care îi pune pe toți noii veniți în largul lor, îi face capabili să fie în pas cu informațiile legate de lumea lor, Ca o comunitate în care se discută probleme, se primesc sfaturi, se avertizează știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here